_

Balayage pramenovi –

trend koji ne izlazi iz mode

Balayage je veoma tražena tehnika bojenja kose već nekoliko sezona. Jedna od tajni popularnosti balayage tehnike je u tome što kosa dobija mek prirodni izgled, sličan pramenovima koji smo kao deca imali kada se vratimo sa letovanja.

 

Balayage nijansiranje daje utisak zdrave, suncem okupane kose tokom cele godine. A ko ne bi želeo tako nešto?

 

Balayage podrazumeva posvetljivanje površinskog dela kose, a prelaz sa izrastka na svetlije pramenove je diskretan i neprimetan, pa kosa izgleda kao i da nije tretirana.

 

Naš frizerski salon Farcom Professional je uparvo poznat po kreativnosti u balayage tehnikama.

Balayage,  leto u kosi tokom cele godine

 

Najveća prednost balayage tehnika nijansiranja kose je što vam daje potpuno prirodan izgled, a kosa se nakon izlaska iz salona lako održava. Odličan je izbor bez obzira na dužinu i kvalitet kose.

 

Profesionalno i vešto urađen balayage ima suptilan prelaz sa izrastka na pramenove, bez očigledne linije. To znači da ne morate svaki mesec dolaziti u frizerski salon, jer i kada kosa krene da raste i dalje će izgledati lepo, prirodno i negovano. Mnoge žene se upravo zbog toga odlučuju za balayage, jer je praktičan i ekonomičan, štedi vreme, novac i najvažnije kosu, koja se prečesto ne izlaže hemijskim sredstvima.

Najmodernije tehnike senčenja kose ombre i sombre

 

Balayage tehnika daje slobodu frizeru da mešavinom različitih boja i intenziteta stvara jednistven živahan efekat i nežne ili istaknute kontraste koji potpuno odgovaraju vašoj kosi, crtama lica i životnim navikama.

 

Ombre ili dyp die tehnika podrazumeva senčenje kose u gradaciji najčešće dve boje – taman koren ili dužina i svetli krajevi. Posvetljivanje krajeva uglavnom kreće od nivoa ušiju, a prelaz je istaknut. Ombre je nastao u Holivudu kada su glumice između snimanja dva filma, zbog promene imidža, puštale svoju prirodnu boju kose, a to je inspirisalo frizere na novi trend.

Ombre se ne odnosi samo na prirodnu boju kose gde su krajevi posvetljeni ili na braon nijanse. Na smeđoj kosi možete imati ombre kesten, crvenkaste ili bakarne nijanse.

 

Sombre je zapravo ombre sa nežnijim prelazom. Razlika između boje u korenu i na krajevima je manja, a rezultat je prirodniji izgled i lakše održavanje.

Koju tehniku izabrati?

 

Možda je najbolje da dođete u naš salon, a mi ćemo vam na osnovu višegodišnjeg iskustva preporučiti adekvatno rešenje. Najvažnije je da ćete dobiti profesionalne i proverene preparate koji će sačuvati zdravlje i vitalnost vaše kse.

 

Uz svaku kolorizaciju i balayage pramenove kod nas možete dobiti i dodatnu hairplex zaštitu. Hairplex efikasno obnavlja i oporavlja strukturu kose nakon nijansiranja, jača kosu od korena do vrhova i produžava trajanje boje. I najvažnije od svega, takvi efekti ostaju dugo na vašoj kosi i ne nestaju nakon prvog pranja.

_

Cenovnik

FRIZURESMLXLXXLXXXL
SVEČANA FRIZURA2000-5000
RIBLJA KOST/RAJF PLETENICA400400400400600600
RIBLJA KOST + PRANJE55065075085010001200
MINI VAL210025003000400050007000