O salonu

Frizerski salon Farcom Professional je plod dvadesetogodišnjeg iskustva i poslovne saradnje sa velikm brojem frizerskih salona.

Iskustvo koje smo godima sticali sada prenosimo u salon u kome ulepšavamo već lepe Dame.

Tokom saradnje sa većim brojem frizerskih salona prisustvovali smo na raznim manifestacijama, skupovima, sajmovima i seminarima koji se tiču naše delatnosti.

Ono što je jako važno, a nalazi se u nažem salonu, to je prijatno osoblje. Naši frizeri, sa višegodišnjim iskustvom, će pažljivo saslušati šta je to što Vi želite, ili ukoliko ste neodlučni da Vas posavetuju kakva frizura je za vas najbolja.

U našem salonu se možete osećati krajnje opušteno. Pored priajtnog osoblja, potrudili smo se da prostor u kome borave naši klijenti bude prostran, topao i opremljen po savremenim standardima.

Trudimo se da budemo maksimalno profesionalni i zato koristimo kvalitetnu FARCOM liniju za profesinalnu upotrebu koja nam omogućava da Vam ponudimo kvalitetnu uslugu i pristupačnu cenu.

Kosa je kao umetničko delo – jedinstvena, posebna i sofisticirana. Tako se prema njoj i odnosimo.

O kompaniji

Farcom je vodeci proizvodjac kozmetike za kosu u grckoj,čiji se proizvodi izvoze u preko 30 zemalja sirom sveta.

Kompanija je osnovana 1970. godine u Solunu. Visoko obučeni i kvalifikovani kadar za R & D i kontrolu kvaliteta odeljenja stvara i razvija inovativne proizvode kako bi moguli odmah da ispune brzo promenljive potrebe globalnog tržišta.

Poseduje program osiguranja kvaliteta ISO 9001:2008 i ISO 22716:2007 sertifikat.

FARCOM predstavlja potpuno obnovljenu kozmetičku liniju za kvalitetnu upotrebu.

Spremno čekamo Vaš dolazak u naš salon kako bi i Vama ulepšali dan.

Posetite nas na dve lokacije u gradu, Paliluli i Voždovcu.