_

Naša priča

Na temeljima dvadesetogodišnjeg iskustva i uspešne saradnje sa brojnim frizerskim salonima, realizovali smo jedan od poslovnih ciljeva i tako je nastao Farcom Professional frizerski salon u Beogradu.

 

Od tada koračamo sigurnim koracima vodeći se ambicijom, novim idejama i stalnim usavršavanjem. Učesnici smo brojnih sajmova, seminara, manifestacija i skupova posvećenih nezi kose, gde skupljamo nova znanja i veštine, kako bi svojim klijentima ponudili samo najbolje.

 

Da smo na dobrom putu, potvrđuje nam dugačka lista zadovoljnih korisnica naših usluga, koje nam se vraćaju i rado nas preporučuju.

 

Osnovni postulat našeg poslovanja jeste klijent koji će sa osmehom izaći iz našeg frizerskog salona. Posebnu pažnju posvetili smo opremanju prostora našeg salona, a većina posetilaca ga ocenjuje kao izrazito prijatan kutak, pravu oazu u samom centru grada.

 

Iz iskustva znamo da dobar frizer mora pomalo biti i psiholog, da više sluša nego što govori. Zbog toga su svi članovi Farcom Professional tima uvek raspoloženi, umereni i znaju da pažljivo slušaju svakog klijenta.

 

Frizura je odraz individualnosti i trebalo bi da ističe najbolje na licu, a omiljene frizure su one koje se lako samostalno održavaju. Zato se uvek radujemo novim profesionalnim izazovima i primeni novih tehnika šišanja i farbanja.

Sve što je potrebno vašoj kosi – na jednom mestu

Farcom Professional frizerskom salonu možete prepustiti kompletnu brigu o vašoj kosi. Pružamo usluge nege kose i hairplex tretmane, šišanje, farbanje, nijansiranje modernom balayage tehnikom, specijalne tretmane protiv opadanja i peruti, kao i popularni tretman brazilskim CADIVEU keratinom.

Posebno smo poznati po popularnoj balayage tehnici nijansiranja kose koja je u našem salonu i najtraženija.

Kod nas možete napraviti i svečanu frizuru ili modernu punđu za sve vrste slavlja i svečanosti. Sa posebnim zadovoljstvom i kreativnošću radimo frizure za venčanja i maturske večeri.

Kako bismo vam olakšali i uštedeli vreme, u našem frizerskom studiju možete uz frizuru zakazati i profesionalnu šminku.

Pored vremena, mislimo i na vaš budžet, pa u Farcom Professional salonu posle svakog pranja besplatno dobijate i hranljivo kvalitetno pakovanje sa provitaminom koje kosi pruža dugotrajan sjaj i svilenkast izgled.

Vaša kosa zaslužuje samo najbolje

Samo zdrava i negovana kosa je lepa – mi se ovog pravila bez izuzetka pridržavamo.

Zato u našem salonu koristimo isključivo proverene profesionalne farbe i preparate za kosu, poznatog grčkog brenda FARCOM professional. Expertia farbe za kosu u 4 različite palete boja sa preko 300 nijansi sa pojačanim pigmentom, Hidro V keratinom i Arganovim uljem daju maksimalnu zaštitu kosi i brilijantan sjaj. 100% pokrivaju sedu kosu, a boja traje dugo bez ispiranja.

Naš tim

Ako ste spremni da zablistate punim sjajem, pozovite nas. Naš tim je tu da vam pomogne u prijatnoj i opuštenoj atmosferi Farcom professional frizerskog salona u Beogradu.

Nikola

Tamara

Tamara

Mira

Pratite nas na društvenim mrežama