_

Specijalni tretmani

Zdrava, bujna i negovana kosa čini da se i vi osećate lepo i samouvereno.

 

Specijalni tretmani služe da bi se oštećenoj kosi vratio zdrav i lep izgled. Brojni hemijski tretmani, agresivni sastojci preparata i spoljni uticaji čine da kosa izgleda suvo, iskrzano i bez sjaja. Zbog toga je kosi potrebna adekvatna i svakodnevna nega.

 

Na tržištu postoji bezbroj preparata za negu i oporavak kose, a toliki izbor ponekad može zbuniti i iskusne frizere. Nestručna upotreba preparata za negu kose može je još više oštetiti. Zato je veoma važno da izbor odgovarajućeg preparata i tretmana prepustite profesionalcima.

Kada vam je potreban  tretman za negu ili ojačavanje kose?

 

Verovali ili ne,  tretman za negu kose potreban vam je odmah posle bojenja kose, jer se farbanjem kosa isušuje i gubi na elastičnosti. Takođe, čim primetite da je vaša kosa suva, iskrzana i bez strukture, a vaš kućni tretman ne uspeva da joj povrati prvobitni sjaj, živost i blistavost – potražite profesionalni tretman za negu kose.

Hairplex tretman za 4X jaču kosu

 

Hairplex je revolucionarni proizvod za obnovu kose kao I zaštitu kose prilikom svih hemijskih tretmana. Poboljšava jačinu i kvalitet od korena do vrhova kose čini kosu i do 4x jačom. Koristi se za brzu i bezbednu promenu boje, produžava trajanje boje, štiti i jača kosu prilikom bojenja i blanširanja. Koristi se kao tretman koji daje snagu kosi, smanjuje oštećenja i lomljenje kose.

 

Na rezultate ne morate čekati, jer su vidljivi ODMAH!

 

Postignuti efekti traju dugo i ne ispiraju posle prvog pranja kose kao kod sličnih preparata. Hairplex No1 i No2 namenjeni su isključivo za rad u frizerskim salonima.

Bioproten ampule za dubinsku regeneraciju i hidrataciju kose

 

Bioproten ampule sa dvojakim dejstvom neguju i štite kosu. Specijalni sastojci doprinose hidriranju kose i štite kosu od štetnih hemijskih reakcija. Ekstarkt semena pamuka bogat je proteinima, šećerima i vitaminom B koji pomažu u obnavljanju prirodne ravnoteže narušene hemijskim tretmanima.

 

Specijalna Bioproten ampula sa keratinom za farbanu kosu daje kosi intenzivnu negu i dodatni sjaj, podstiče dubinu boje i vraća zdrav izgled kosi.

Brazilski CADIVEU keratin

 

Keratin je prirodan protein koji se nalazi u kosi. Nivo ovog proteina može da opadne, a posledica je gruba, zamršena i suva kosa.

 

Kako bi kosi vratili glatkoću i sjaj, nivo proteina se mora obnoviti. Keratin je od suštinskog značaja za sjaj, dobru teksturu i volumen kose.

 

Tretman CADIVEU keratinom popunjava pukotine na samoj vlasi, a kosi vraća zdrav i lep izgled. Osim toga štiti kosu od uticaja spoljnih faktora kao što su toplota ili mehanička oštećenja, tri do šest meseci. Posle ovog tretmana vaša kosa će biti glatka i regenerisana.

Tretman protiv peruti – čista i zdrava kosa

 

Perut je čest estetski, ali i zdravstveni problem. Dokazano je da agresivni šamponi i medikamenti, čak i šamponi protiv peruti mogu da pojačaju pojavu peruti umesto da je odstrane.

 

Tretman za odstranjivanje peruti kombinuje više metoda i proizvoda sa ciljem da reguliše hiperkeratinizaciju na površinskom sloju epidermisa. Rezultat je čista i zdrava kosa bez belih ljuspica.

_

Cenovnik

SPECIJALNI TRETMANI S M L XL XXL XXXL
BRAZILSKI KERATIN – BRAZILSKO ISPRAVLJANJE KOSE 6500 7500 8500 10000 12000 15000
HAIRPLEX TRETMAN SA FENIRANJEM 1400 1900 2400 2900 3400 3900
HAIRPLEX ZAŠTITA U FARBANJU 500 600 700 800 900 1100
HAIRPLEX ZAŠTITA UZ BALEJAŽ I PRAMENOVE 750 850 950 1100 1200 1300
TRETMAN BIPROTEN AMPULOM SA FENIRANJEM 750 950 1100 1200 1300 1600
TRETMAN PROTIV PERUTI SA FENIRANJEM 850 1100 1300 1500 1700 1900
PROFESIONALNA SMINKA 3500