_

Thalgo Brand

Naša koža je stalno izložena zagađivačima i takozvanim “slobodnim radikalima” koji negativno utiču na zdravlje i izgled kože. Dok je moguće da se zaštitite donekle pravilnom ishranom, navikama i unošenjem antioksidansa, najveća pomoć, zaštita i prevencija su biološki tretmani.

 

Farcom salon se udružio sa Thalgo brendom da vam pruži najkvalitetnije tretmane sa najkvalitetnijim preparatima. Sve formule su pravljene po strogim standardima, bez parabena, mineralnih ulja, propilen glikola, GMO i sastojaka životinjskog porekla. Thalgo preparati se koriste tokom tretmana a ukoliko želite možete dobiti i njihova posebna uputstva za preparate koji se koriste za negu između tretmana.

_

La Beaute Marine

Higijenski tretman se često zove klasičan ili osnovni tretman jer obuhvata osnovnu negu kože i zaista je potreban i preporučen svakome. Cilj higijenskog tretmana je upravo rešavanje i uklanjanje oštećenih slojeva kože kao i svih zagađivača i slobodnih radikala koji su se nakupili u njenim porama. Tretman podrazumeva čišćenje, dezinfekciju, obezmašćivanje, piling, termo stimulaciju, masažu i posebnu masku prilagođenu tipu kože. Higijenski tretman se preporučuje makar jednom mesečno, uz pažljivu negu između tretmana.

 

Tretman Hidratacija 24H je namenjen svim tipovima kože i vrši potpunu hidrataciju dehidrirane kože i dubinski je obnavlja i oporavlja, čineći je mekom i svilenkastom. Tretman koristi kombinaciju različitih masaža, preparata i krema da ukloni mrtve površinske slojeve, hidrira najdublje slojeve, a samu kožu nahrani i potpuno zaštiti. Nakon Hidratacija tretmana koža je revitalizovana, remineralizovana, sitne bore su popunjene a ten je blistavo sjajan.

 

Za klijente sa masnom i problematičnom kožom spremili smo Purete Marine tretman. Ovaj sveobuhvatni tretman čisti i smanjuje proširene pore, ima protivupalno dejstvo, reguliše lučenje sebuma i druge nedostatke. Aktivni sastojci kao alge i morski kristali se koriste da očiste i spreme kožu pre glavnog tretmana  koji svojim delovanjem čini kožu pročišćenom, zdravijom i sa mnogo manje problema. Ovaj tretman za samo 7 dana može smanjiti sebum i do 48%.