_

Opuštanje i podmlađivanje

Lice je na mnoge načine „ogledalo naših života” i zato se možda i najviše fokusiramo na izgled i zdravlje lica uz pomoć raznoraznih preparata i proizvoda. Međutim, masaža lica se pokazala kao najprirodnija metoda koja daje odlične rezultate a ne izlaže kožu hemikalijama i potencijalno štetnim materijama. Nudimo dve unikatne metode masaže lica koje odgovaraju na oba zahteva – estetike i zdravlja.

 

Limfna drenaža lica je posebna masaža koja za glavni cilj ima izbacivanje toksina iz kože, poboljšanu cirkulaciju, manju otečenost i izobličenost lica. Ova masaža može da izbaci sve otrove koji su se skupili na licu, izbaci nagomilane soli koji čine vidnu nadutost ili podbulost a poboljšava i cirkulaciju te odnosi kesice, bore, umor i podočnjake sa lica. Ova masaža ne pita za godine te je možemo preporučiti svima.

 

Masaža lica sa hijaluron gelom je posebna masaža koja prati jako specifične pokrete koji stimulišu zatezanje kože. Ovi specifični pokreti se kombinuju sa hijaluron gelom, substancom koja se prirodno nalazi u koži a koristi se zbog svog velikog učinka u podmlađivanju. Ovakva kombinacija pokreta i gela stimuliše hijaluron, kolagen i elastin u koži i kao rezultat daje zategnutije i hidrirano lice, popunjenije bore, neutrališe štetne slobodne radikale i vraća svežinu i sjaj koži. Prosto magično.

_

Cenovnik

Masaža licaCena
Masaža lica hijaluron gelom(lifting efekat)1500
Masaža relax 1 h3000