Venčanje je poseban dan u životu svake žene. Mnoge devojke o tom danu maštaju od detinjstva, zamišljajući svaki delić proslave. Frizura za venčanje je veoma važan detalj kome se posvećuje dosta pažnje, ili bi barem tako trebalo da bude.

Ono što je bitno razumeti je da frizura za venčanje nije isto što i svakodnevna frizura. Čak i ako niste fan naglašeno svečanih i nakinđurenih frizura, frizura za venčanje trebalo bi da ima određenu notu elegancije i glamura. 

Takođe, trebalo bi imati u vidu da frizura za venčanje treba da ostane trajna čitav dan, a da vas pritom ne opterećuje i ne smeta u brojnim aktivnostima koje vas taj dan očekuju. Najbolje je da frizuru prethodno probate.

Nije lako izabrati savršenu frizuru za venčanje. Ako krenete da listate galerije i kataloge svadbenih frizura, možete lako skliznuti u još veću neodlučnost.

Najbolje je da se posavetujete sa svojim ili frizerom za svadbene frizure. Ipak, lakše ćete pronaći rešenje ako imate makar neku ideju kakvom frizurom biste upotpunili svoje slavlje i kompletan izgled za taj specijalan dan.

Svečane punđe

Punđe sve oduševljavaju svojom elegancijom, gracioznošću i glamurom. Zbog toga su punđe idealan i čest izbor za svečanu frizuru za venčanje. Raskošna mašta frizera učiniće da na sebi taj dan imate pravo remek delo koje dodatno možete obogatiti cvetićima, ukrasima, nakitom, šljokicama…a granice u kreativnosti praktično ne postoje.

Svadbene punđe mogu biti glatke i elegantne, opuštene, visoke ili niske, sa loknama ili pletenicama. Ako ne želite strogo svečanu punđu, uvek se možete opredeliti za ležerniju varijantu u razigranom boho stilu.

Ukoliko niste odlučili kakvu frizuru odabrati za vaš veliki dan, inspiraciju uvek možete pronaći u klasičnim punđama, jer kosa vešto podignuta u elegantnu, jednostavnu punđu nikada ne izlazi iz mode.

Boho frizure za venčanja

Boho venčanja su mešavina modernog i tradicionalnog, rustičnog i nežnog. Takve su i boho frizure za venčanja. Veoma su zahvalne, kosa je podignuta ili puštena, upotpunjena elegantnim pletenicama, talasima, ili cvetnim ukrasima. Cvetni venac, kruna ili rajf nežnih boja doprineće da izgledate sveže i svečano na nenametljiv način.

Frizure za venčanje za kratku kosu

Svečane frizure za kratku kosu takođe mogu biti elegantne i raskošne. Ukoliko vam dužina dozvoljava, uvek možete eksperimentisati sa loknama. Tu su i veo, cvetovi, tijare, rajfovi i svečani nakit za kosu koje će doprineti da izgledate svečano i glamurozno.

Naravno, nadogradnja kose je uvek dostupna opcija.

Bez obzira da li imate kratku ili dugu kosu, kovrdžavu ili ravnu, skoro da nema frizure koja nije izvodljiva ako se prepustite veštim rukama iskusnih frizera. Frizerskom salonu Farcom Professional do sada je veliki broj dama poklonio poverenje da ih ulepšamo baš za ovaj dan. Reći ćemo samo da su sve otišle sa širokim osmehom na licu. 

Komentari su onemogućeni.